17 zöldséges csirke - a hétköznapok megmentői

Csirkehús omlósra sütve vele sült zöldségekkel, esetleg egy krémes szósszal vagy ízletes körettel megdobva - csodás hétköznapi vagy hétvégi vacsora bármelyik!

  1. 1.

    Nagymama zöldséges csirkéje

  2. 2.

    Gyömbéres-zöldséges csirkemell

  3. 3.

    Cukkinis csirke

  4. 4.

    Cserépben sült zöldséges-fehérboros csirke

  5. 5.

    Ázsiai csirkemell zöldspárgával

  6. 6.

    Csirkemell sajtos cukkiniraguval borítva

  7. 7.

    Fűszeres csirke zöldségkörettel

  8. 8.

    Brokkolis csirke ahogy Kif Lee készíti

  9. 9.

    Marokkói csirke-egytál

  10. 10.

    Mustáros csirkemell almával és kelbimbóval

  11. 11.

    Csípős csirkemell kukoricás babsalátával

  12. 12.

    Cukkinival és póréval készült paradicsomos csirkemellfilé

  13. 13.

    Padlizsános-sajtos csirkemell

  14. 14.

    Sült csirke indiai borsóval

  15. 15.

    Paprikás-sajtos csirkemell sült cukkinivel

  16. 16.

    Brokkolis csirkemell Glaser konyhájából

  17. 17.

    Chilis rozmaringos vasalt csirkecomb zöldségraguban

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!