Arab hétfűszerkeverék

Arab hétfűszerkeverék

Leírás

A hétfűszer keverék elkészítéséhez az alábbi fűszereket keverik össze: fekete- és fehér bors, szegfűbors, fahéj, szegfűszeg, szerecsendió és koriander. A libanoni konyhában népszerű. A Baharat őrölt keverék az alábbi fűszerekből áll: feketebors, szerecsendió, paprika, kömény, szegfűszeg, fahéj, koriander, kardamon. Húsok pácolásához, zöldségek ízesítéséhez, töltött zöldségek fűszerezéséhez használják.

Mikor vegyem

Bármikor

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen

100g Arab hétfűszerkeverék

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm arab hétfűszerkeverék?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – Húsos levesek és zöldséges főételek hete

A héten kivételesen minden nap eszünk húst, de persze bármikor kihagyhatjátok, ha úgy szeretnétek: ezúttal viszont nem a főétel, hanem a leves lesz gazdag-kiadós-húsos, hogy aztán levezessük a tele hasunkat egy zöldséggel teli főétellel és egy hozzá illő édességgel.