Kókuszreszelék

Kókuszreszelék

Leírás

A kókuszdió kemény héja alatti bélszövet reszeléke, amelynek energiaértéke igen magas. A kókuszdió húsát kivájják, majd lereszelik és megszárítják, ez a kókuszreszelék. Sütemények tésztájába vagy krémekbe keverik, desszertre, fagylaltra szórják.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Kókuszreszelék

fehérjetartalom

6.88 g

zsírtartalom

60.669 g

szénhidráttartalom

23.65 g

víztartalom

3 g

gramm kókuszreszelék?

Top ásványi anyagok

Foszfor

206 mg

Magnézium

90 mg

Nátrium

37 mg

Kalcium

26 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.3 g

Kolin

22.1 mg

C vitamin

1.5 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.8 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

6.88 g

Zsír

telített zsírsav

57.218 g

egyszeresen telített zsírsav

2.745 g

többszörösen telített zsírsav

0.706 g

ásványi anyagok

Kalcium

26 mg

Vas

3.32 mg

Magnézium

90 mg

Foszfor

206 mg

Nátrium

37 mg

Cink

2.01 mg

Réz

0.796 mg

Mangán

2.745 mg

Szelén

18.5 µg

szénhidrát

rost

16.3 g

cukor

7.35 g

víz

3 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.06 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.1 mg

Niacin - B3 vitamin

0.603 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.8 mg

Folát

9 µg

Kolin

22.1 mg

E vitamin

0.44 mg

K vitamin

0.3 µg

C vitamin

1.5 mg

B6 vitamin

0.3 g

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili