Pudingpor

Pudingpor

Leírás

A német nyelvterületen pudingnak, egy legtöbbször hidegen tálalt édességet neveznek, mely tejből - keményítővel, búzadarával vagy tojással készül. Napjainkban készpudingot vagy pudingport kínálnak a boltok polcain. A pudingpor a XIX. század második felétől került forgalomba. Fő alkotóeleme a kukorica keményítő. A pudingpor egy porkeverék, mely kukorica keményítőből, sóból, aroma- és színezőanyagokból, mint alapösszetevőkből áll.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Eredeti csomagolásban száraz helyen, a feltüntetett dátumig.

100g Pudingpor

fehérjetartalom

0.26 g

zsírtartalom

0.05 g

szénhidráttartalom

91.27 g

víztartalom

8.32 g

gramm pudingpor?

Top ásványi anyagok

Foszfor

13 mg

Nátrium

9 mg

Magnézium

3 mg

Kalcium

2 mg

Top vitaminok

Kolin

0.4 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0.26 g

Zsír

telített zsírsav

0.009 g

egyszeresen telített zsírsav

0.016 g

többszörösen telített zsírsav

0.025 g

ásványi anyagok

Kalcium

2 mg

Vas

0.47 mg

Magnézium

3 mg

Foszfor

13 mg

Nátrium

9 mg

Cink

0.06 mg

Réz

0.05 mg

Mangán

0.053 mg

Szelén

2.8 µg

szénhidrát

rost

0.9 g

víz

8.32 g

vitaminok

Kolin

0.4 mg

267 találat

Címlapról ajánljuk

Különleges pudingos édességek

Vegyük elő azt a kamrában ácsorgó pudingot és készítsünk belőle valami igazán különlegeset! Nem ám holmi kekszes desszertek, hanem tényleg egyedi és isteni finomságok következnek most.

Nosalty

További cikkek

10 csodás köret újkrumpliból

Végre fogyaszthatunk friss és zsenge újburgonyát, melyből rengeteg fantasztikus ételt készíthetünk. De először egy jó krumpliköretet varázsoljunk belőle!