12 megunhatatlan főzelék újragondolva

A főzelék örökzöld sláger. Télen általában fagyasztott zöldségből készítjük, nyáron viszont jöhetnek a zsengébbnél zsengébb, friss alapanyagok - főzelékfőzésre fel!

  1. 1.

    Mentás zöldborsófőzelék vega golyókkal

  2. 2.

    Currys sárgaborsó-főzelék

  3. 3.

    Sültkelbimbó-főzelék pirított mandulával

  4. 4.

    Korianderes burgonyafőzelék szójafasírttal

  5. 5.

    Paradicsomos káposzta Tomatotree-től

  6. 6.

    Nyári babfőzelék kovászos uborkával

  7. 7.

    Sárgarépa-főzelék 1.

  8. 8.

    Cukkinifőzelék Zuzu konyhájából

  9. 9.

    Főzés nélküli "tökfőzelék"

  10. 10.

    Kelkáposzta-főzelék Pindroch Csabától

  11. 11.

    Tökfőzelék Dacota konyhájából

  12. 12.

    Kelkáposztafőzelék hagyományosan

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek