Lakatos Márk lekváros kekszet készít, de úgy, ahogy még tuti nem láttad!

Lakatos Márk kifordítja a sarkából az olasz konyhát. Bruschettát készített nektek, de egy édes verziót rakott össze ebből a jellegzetes olasz kajából. (x)

Lakatos Márk szeret játszani az ételekkel, elképzelni, mi lenne ha. Ez a kis falatka is ilyen. A klasszikus bruschetta, vagyis a bazsalikomos paradicsom és fokhagymás pirítós kifordított változata. Szintén olasz klasszikus kekszféleség a biscotti, egy pirosas, narancsos feltéttel éled újjá Márk kezei között.

Lakatos Márkhamis bruschetta biscottiból receptjét itt találod!

Hamis bruschetta biscottiból Lakatos Márktól

Ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek