Viccnek tűnhet, de nem az: itt a vaginasör

Kifejlesztették a világ első vaginasörét, amit a hüvelyben található tejsavbaktériumokból állítanak elő. 

Mikor először olvastuk, mi is azt hittük, hogy ilyen nem létezhet, aztán megnéztük a The Order of Yoni(Szanszkritul a vagina yoni, tehát a A vagina rendje az ital neve) weboldalát, ahol tényleg meg lehet vásárolni ahüvelyben található tejsavbaktériumok segítségével főzött sört. Az ital fejlesztői nőgyógyászati eszközökkel jutottak hozzá a szükséges baktériumhoz, majd laboratóriumi körülmények közt főzték a sörbe, amiben maláta, komló, víz és élesztő van. Az eredmény magáért beszél:

Az egész projekt egyébként tavaly áprilisban indult, a céget egy lengyel vállalkozó, Wojtek Mann alapította. A tejsavbaktériumokat egyébként nagyon dekoratív modellek hüvelyéből nyerik. Egyikük Alexandra Brendlova, egy híres cseh modell, de "meg lehet kóstolni" Paulinát és Monikát is. A fejlesztők szerint a termék teljesen biztonságos, a baktérium tisztítása teljesen steril körülmények között zajlik.

A sör 2,90 dollárért(770 forintért) vásárolható meg. Ennyiért kóstolhatjuk meg egy nő ízét. Bizarrul hangzik, nem igaz?

A sörnél még elképesztőbb a termékhez készített reklámfilm:

Ezeket olvastad már?

via 24.hu, Inkedmag

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek