Csípős paprikakrém

Csípős paprikakrém

Leírás

Különféle csípős és nem csípős (kápia, pritamin, stb.) paprikák pépesített változata, ami sóval, fűszerekkel, gyakran valamilyen növényi olajjal és ecettel készül. A boltban többféle változata kapható, de elkészíthetjük házilag is a saját ízlésünknek megfelelően. Sokoldalúan felhasználható alapanyag, adhatjuk levesekhez, pörköltekhez, gulyáshoz, de akár tésztaételekhez, ragukhoz is.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás után hűtőben.

100g Csípős paprikakrém

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm csípős paprikakrém?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

362 találat

Címlapról ajánljuk

7 recept, amiben használhatsz vaj helyett olajat

A főzéshez és sütéshez használt zsiradékok közül a vaj és az olaj a leggyakrabban bevetett: előbbi karakteresebb ízt ad, azonban borsos ára miatt mégsem tudunk belőle akkora mennyiségeket használni. Ezért gyakran olajra cseréljük, persze ez nem mindig lehetséges.

Lakos Benedek

További cikkek