Marhafarok

Marhafarok

Leírás

A marhahús a legkedveltebb, illetve leggyakrabban fogyasztott vörös hús, vasban rendkívül gazdag és sok fehérjét is tartalmaz. A marhának a farka is ehető, bár Magyarországon a ritkábban kapható, kevésbé gyakran fogyasztott húsok közé tartozik. A marha farka általában 1,5-2 kg-ot nyom, húsa zsíros. Készíthetünk belőle levest, pörköltet, de ehetjük sütve, vagy szósszal, párolva is.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Marhafarok

fehérjetartalom

30 g

zsírtartalom

106011 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm marhafarok?

Top ásványi anyagok

Nátrium

233 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

30 g

Zsír

telített zsírsav

5 g

egyszeresen telített zsírsav

6 g

koleszterin

106 g

ásványi anyagok

Nátrium

233 mg

szénhidrát

vitaminok

10 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

30 étel, ami júniusban arra vár, hogy kipróbáld végre

Őrület, de megint itt a nyár, az első hivatalos hónapot, a júniust pedig ezennel meg is nyitjuk, méghozzá a legszebb receptekkel: hekk, kovászos uborka, lecsó, újkrumpli, málna, barack, spenót, zöldborsó, tök, fejtett bab, lesz itt minden, csak választani lesz nagyon nehéz. Nincs mese, listát kell írni azokból a receptekből, amelyeket tutira el fogtok készíteni!