Gasztro
7 krumplipürével tálalt étel, ha inkább a köret alapján döntenél
Általában az ételválasztás sorrendjében előbb áll a főétel, és csak utána a köret. De mi lenne, ha ezt kivételesen megfordítanánk? A krumplipüré esetében ez nem lesz nehéz, hisz' úgyis imádjuk, mindegy, mi kerül mellé.
Nosalty9 sűrű leves ízletes húsos golyóbisokkal
Ki ne szeretné, ha levesében nem kockázott húsdarabkák, hanem izgalmasan kereded húsgombócok lapulnak? Edd ki mindet, de a zöldségekről se felejtkezz meg!
NosaltyMit főzzek ma? Karfiolleves magyarosan, olasz rakott tészta és túrófelfújt...
Kerüljön ma az asztalra egy finom karfiolleves, egy különleges olasz rakott tészta és egy klasszikus túrófelfújt.
NosaltyHázfoglalók szállták meg Gordon Ramsay pubját
A Gordon Ramsay tulajdonába tartozó londoni ingatlant egy csapat önkényes házfoglaló szállta meg a napokban.
NosaltyVisszatérnek! Újra a McDonald's-ban az Erős Pistás burgerek
A tavalyi, limitált kiadású Erős Pistás szelekció után idén még csípősebb kivitelben érkeznek a közönségkedvenc csirkés és marhás burgerek a McDonald's éttermeibe, de a pikáns sajtfalatokat is érdemes kipróbálni!
Nosalty5 ínycsiklandozó közel-keleti finomság, ami réteslapból készült
Nemcsak a mi szívünkhöz áll közel a réteslap, bizony a Közel-Keleten is sokszor találkozhatunk vele különféle finomságokban. Most összeszedtük a mi nagy kedvenceinket, amiket mindenképpen érdemes kipróbálnod!
NosaltyA citrom 3 trükkös képessége a savanyításon túl
Citromot megannyi ételben használunk, általában azért, hogy kellemesen friss, savas aromát kölcsönözzünk az adott fogásnak. Persze ezen kívül másra is képes a gyümölcs: nézzük, például mire!
Lakos BenedekIlyen gyönyörű szülinapi tortát kapott Rácz Jenő kislánya
A sztárséf kislánya a hétvégén ünnepelte a születésnapját. Természetesen a torta sem maradhatott el!
Nosalty4 sütésmentes alap a tortádnak, ha unod a kekszet
A sütésmentes torták sokszor kihúzhatnak minket a csávából vagy felmenthetnek a komolyabb cukrászmunka alól. A megfelelően ízesített, krémes tortarészen kívül szenteljünk ugyanannyi figyelmet az alapnak is, tegyük izgalmasabbá az alábbi módokon. Segít a Napi Tipp!
Lakos BenedekIngyen bort ad egy étterem, ha nem telefonozol étkezéskor
Egy olasz étterem tulajdonosa megelégelte, hogy vendégei folyton a telefonjukat nyomkodják étkezés közben, így extra borral jutalmazza azokat, akik leteszik a telefonjukat.
NosaltyMikor ébreszt fel a kávé, és mikor a matcha?
Óriás népszerűségnek örvend az utóbbi években a matcha, egyre többen választják a zöld, krémes koffeines italt kávé helyett/mellett. Na de vajon mikor érdemes az egyiket, és mikor a másikat innunk? Melyik mikor a leghatékonyabb élénkítő hatását tekintve?
NosaltyAz Aldi is munkavállalókat keres, de kevesebbet fizet, mint a...
Az Aldi diszkontlánc is munkavállalókat keres a nyárra. Nézzük, mennyit fizetnek ők!
Nosalty5 íz, amivel kóstold meg a spárgát idén tavasszal
Ismét elérkeztünk az év azon csodás szakához, amikor halmokban áll a zsenge spárga a piacokon, boltokban. Ha idén tényleg különleges formában fogyasztanánk, párosítsuk az alábbi alapanyagokkal, ízekkel!
Lakos BenedekCímlapról ajánljuk
Rákapcsolunk a rebarbaraszezonra receptjeinkkel
A rebarbara a spárgával együtt a tavasz első ehető hírnökei között foglal helyet, nézzük mi minden készülhet belőle!
Nosalty8 mamaféle vadas, ami a mustártól lesz az igazi
Ahány ház, annyi vadas... Ám a tökéletes vadasból nem hiányozhat a minőségi hús, a finom zöldségek, no meg a mustár. Mutatjuk a mi kedvenc receptjeinket!
NosaltyMit főzzek ma? Kolbászos karaj érkezik avokádós ubisalival és puncsgolyóval
Hétvégi dínom-dánom tökéletesre sütött kolbászos karajjal, tepsis krumplival, avokádós-citromos uborkasalátával és a végén egy-két apróbb puncsgolyóval.
NosaltyTovábbi cikkek
Mit főzzek ma? Kapros cukkinileves, tavaszi rakottas és eperhabos torta...
A mai menü tele lesz olyan fogásokkal, melyben helyet kapnak a tavasz csodás alapanyagai.
Így gondozzuk helyesen az aloe verát
Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?
Ezek a legnagyobb higiéniás bakik főzéskor
A főzés, valljuk be, nem teljesen veszélymentes. A konyhai baleseteken kívül különböző élelmiszer-higiéniai bakikat is elkövethetünk. Nézzük, melyek a leggyakoribbak.